Magunkról - Az egyesület

Az ÉME 2004. februárjában alakult meg. Úgy tűnik a kezdeményezés jó ötletnek bizonyult, mert azóta a taglétszám megduplázódott.

Tudjuk, hogy az utóbbi években egyre népszerűbbek a kétkerekű járgányok, de egyedül motorozni senki sem szeret. Jó érzés csapathoz tartozni, közös programokat szervezni. A mi közösségünk rendkívül színes, a robogósoktól kezdve a quadosokig mindenki belefér. Tagjaink között vannak lányok is.

Céljaink között szerepel a motorozás népszerűsítése. Valljuk be: a civil lakosság soszor nehezen emészti meg a motorosok jelenlétét. Többek között az ő véleményük pozitív megváltoztatása érdekében is vállalunk a városi rendezvényeken részvételt (Európa-napok, gyermeknap, stb.).

2005-ben rendeztük meg első ízben - hagyományteremtő szándékkal - az Érdi Motoros Találkozót és Zenei Fesztivált. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a nívós zenei és egyéb programokra mégis meglepően sokan eljöttek. Ezen felbuzdulva gyorsan megszerveztük a II. Érdi Motoros Találkozó és Zenei Fesztivál névre keresztelt rendezvényünket. Nem lettünk hűtlenek önmagunkhoz. Ugyanolyan jó műsorral állunk rendelkezésre mint tavaly.

Az erőteljes zenei programok mellett lesz kaszkadőr show, többféle játék, tombola értékes nyereményekkel, motoros felvonulás ( tavaly kb. 300 motor vett részt), vizespóló verseny,jóféle büfé,friss csapolt sör.

Szeretnénk ezen a rendezvényen a motorosok másik arcát is bemutatni, például jótékonysági gyűjtéssel. Ez a találkozó nem csak a motorosoknak szól, hanem minden olyan barátunk számára, aki egy ilyen hiányt pótló szórakozási lehetőséget jó ötletnek tart.

Azt ajánlom, akinek sikerült felkelteni kíváncsiságát, jöjjön el. Gyanítom nem bánja meg.

Széles utat........... ÉME vezetőség

Poynton Motorcycle Club
Angol testvérvárosunk motoros klubbja.