Archívum
2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Szilveszter 2011

A Szikla grill, mint választott helyszín, nagyon rossz döntésnek bizonyult, ami tönkretette az egész estét. / A malac, bár szép volt, egy cseppet vérzett, a krumpli savanyú volt, táncolni nem lehetett, az italt duplán számolták, stb./ Ez a hangulatra is rányomta a bélyegét. Jövőre ennél már csak jobb lehet!

2011 December 31.

Virág Béla Emléktúra 2011

2011 Augusztus 7.

Bakonyszűcs 2011
Bakonyszűcs 2011Bakonyszűcs 2011Bakonyszűcs 2011Bakonyszűcs 2011Bakonyszűcs 2011

Az idei bakonyszűcsi hétvégén elgurultunk Vigántpettendre és Kapolcsra, ahol a "Művészetek Völgye" volt az aktuális látványosság.

2011 Július 23.

Bikers Challenge Race 2011

2011 Szeptember 3.

Borsáék 25. házassági évfordulója