Szilveszter 2008
szilveszter 2008szilveszter 2008szilveszter 2008szilveszter 2008szilveszter 2008

Bakonyszûcsi falunap

Újra elhívtak minket a falunapra. A szombati evés-ivás ellenértékeként a falubeli gyerekek és vállalkozó kedvû felnõttek motoroztatását kérték. 5-6 motoroztató volt és õk a 2-3 km-es távon 80 km-t tettek meg az érdeklõdõkkel. Amíg õk teljesítették a feladatot, addig mi kiélveztük az ugrálóvárat, a trambulint és a bikát.. Nyomorult bikának sikerült a szarvát tõbõl kitépni, de a kár helyrehozható volt. Szerencsére! Most az eddigiektõl eltérõen nem csak bográcsban készült ételeket ettünk, hanem az elnökünk által sütött palacsintát is. A 105. után már elege volt, de még ugyanennyi hátra volt neki. Hõsiesen végig csinálta, mi pedig hõsiesen elfogyasztottuk. Este a falubeliekkel táncoltunk egy hatalmasat. Hála Istennek várnak minket jövõre is! Ott a helyünk!

2008.06.25-27

Bakonyszûcs

Már harmadszor mentünk ebbe a nagyon szép kis zsákfaluba. Csend, béke, nyugalom és nagyon kedves vendéglátók vártak minket. Mint eddig mindig, most is lesték minden kívánságunkat. Sajnos most elég kevesen mentünk, mert egy motorostársunk lányának volt ugyanebben az idõben esküvõje. Nem baj, majd július utolsó hétvégéjén remélhetõleg többen leszünk a falunapon. A polgármester meghívta a csapatot erre a jeles napra. Mi ott leszünk!

2008.05.30

60. születésnap!

Szeles, változékony idõben tartotta a születésnapját Pista bácsi. Lógott az esõ lába, hol fekete felhõk jöttek, hol szikrázóan sütött a nap. Jó sokan tiszteletünket tettük az "Öreg" elõtt. Mindenkit nagyon nagy szeretettel fogadott, mindenkinek járt egy kézfogás, puszi, ölelés. Beszélgetéssel, evéssel és ivással indult az összejövetel. Voltak rokonok, barátok, régi és új motorosok. Mindenki, akinek ideje engedte, megjelent hosszabb-rövidebb idõre. Öröm volt nézni a titkolt könnycseppeket, amikor egy-egy vendég megjelent, vagy amikor az ajándékokat Pista bácsi átvette. Álmok, vágyak teljesültek és ez így van jól! Élj még nagyon sokáig Pista bácsi!

2008.04.15

Motoros börze

Immárom sokadszor. Reggel fél hatkor már több árus is megjelent, 9 órára megtelt a Stop-Shop parkolóházának elsõ emelete, késõbb a következõ szintet is meg kellett nyitni. Nagyon sok veterán autó és motoralkatrészt lehetett kapni, venni a mindenféle régiségek és mondjuk ki, kacatok között. Sok eladó motor is volt, a régitõl az újig. Megcsodálhattunk régi, gyönyörûen felújított motorokat is. Egyetlen hibája volt a rendezvénynek, a huzat és hogy a büfés nem készült forralt borral, forró teával.

2008.04.15

4. éme szülinap

Már a negyediket ünnepeltük. A csapat szép nagy, így sokan ott voltunk. Kicsik és nagyok egyaránt. Felidéztük az elmúlt évek eseményeit, jókat nevettünk a mókás dolgokon, szomorkodtunk a fájdalmasokon. Emlegettük a kilépett tagokat, és örültünk az újaknak. Jó szívvel gondoltunk az elmentekre. Bohóckodtunk, mókáztunk, táncoltunk. Volt eszem-iszom, torta, zene. Szóba jött a motor, autó és az ehhez kapcsolódó mindenféle felszerelés, díszítés, kellék, politika, betervezett programok, nõk, és természetesen azok a csodálatos FÉRFIAK! És a csodálatos motoros NÕK! Így minden témát körüljárva mindenki megtalálta a neki megfelelõt. Kívánom magunknak, hogy még sok ilyen szülinapot ünnepelhessünk!

2008.04.