ÉME szilveszter

A 2005-ös esztendõ igen mozgalmas volt az egyesületünk életében. Börze rendezés, az elsõ Érdi Motoros Találkozó megszervezése és lebonyolítása, hazai és külföldi motoros túrák, számos hazai motoros találkozón való részvétel, stb. Végül az egész éves „ténykedésünk” megkoronázása az Ó-év búcsúztatása ÉME-módra

2005

Horvátország

elsõ érdi motoros találkozó

zenei fesztivál
2005.július 8. 9. 10.

programok

Péntek
12.00 Tábornyitás
17.00 zuzu petals zenekar
18.30 paradoxon zenekar
20.00 bikini zenekar
22.00 zorall
23.30 erotic show
24.00 nagyterpesz gang band
Szombat
Délelõtt szabad program, vetélkedõkre nevezés
12.00-tól vetélkedõ
15.00 motoros felvonulás a városban
16.30 streetfighter show (erdei balázs és tsa)
17.30 ex zenekar
18.30 mistery gang zenekar
20.20 mell, fenék szépségverseny és egyéb vesenyek díjátadója
21.00 republic zenekar
23.30 erotic show
24.30 greyhound zenekar
Vasárnap
Túraajánlat / Velencére strandolással
12-ig Büfé

2005.07.08-10

Motoros találkozó Szalkon

motoros találkozó szalkonmotoros találkozó szalkonmotoros találkozó szalkonmotoros találkozó szalkonmotoros találkozó szalkon

Malomvölgy túra

malomvölgy túramalomvölgy túramalomvölgy túramalomvölgy túramalomvölgy túra

györköny
Motoros találkozó Györkönyön

jópáran összeverõdtünk és nem bántuk meg, hogy elmentünk. remek volt a hangulat. jóízûeket dumáltunk, mondjuk reggelig. volt aki a szemerkélõ esõben is kint felejtette magát a fûben, volt aki tóbaesés következtében kölcsönnadrágban és zokni nélkül érkezett haza. jó volt. barátságos volt. köszönjük.

éme motoros börze
ÉME motoros börze