ÉME szileveszter

Az elsõ tél alkalmából rögvest megrendeztük az elsõ szilveszteri bulinkat, amihez kibéreltük az ipartestület nagytermét, mivel több mint százan voltunk. Vendégeinket finom falatok várták szakács tagjaink jóvoltából.

volt: konyak szökõkútból, csapoltsör, élõzene, tombola, tánc, fergeteges hangulat hajnalig.
Jó volt, ebbõl hagyományt teremtünk.

2004/2005
Foktõ

2004.10.

Monostorapáti

Sportos elfoglaltság feljutni a hegyre, meg kellett küzdeni a vasakkal, de megérte. Csodás kilátás, bogrács, sör.
a házigazda virtuóz módon kezeli a palacsintasütõt.

2004.09.Party

Délutáni party egy kedves tagunknál. Mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki remekül érezze magát! Cseppet beárnyékolta a hangulatot, hogy egy másik társunk aznap szenvedett motorbalsetet. ( Meggyógyult! )

2004.09.

Motorosbörze Tatabányán

A társaság rendszeres börzelátogató. Vadászkutyaként remegõ orrcimpákkal kutatunk megfelelõ francok után. Ha tehetjük, a közelben lévõ börzékre mindíg elmegyünk. Most már mi is szervezünk ilyet. Téged is szívesen látunk. Gyere el, ismerj meg minket.

2004.09.


Tiszafüred

2004-ben kétszer is leruccantunk. Kerülõvel mentünk a motorozás kedvéért. Ott letettük a gépeket, motorcsónakra pattantunk és irány a víz. Komoly kalandok árán sikerült megfelelõ helyet találnunk a táborveréshez. Másnap, mire megérkeztek a többiek, otthonossá tettük a környezetet. Bogrács, szunya, ökörködés stb. A víz kellemes volt, a társaság évezte.

2004.07.


Gyereknap

Az önkormányzat felkérte egyesületünket gyermeknap alkalából egy rövid felvonulásra, valamint a majális helyszínén egy motorbemutatót tartottunk a gyerekek nagy örömére.

A Mi örömünkre sör csobogott, ami nagyon ránk fért, lemosni az út porát.

2004.06


Felvonulás az Európai Unióhoz való csatlakozásunk ünnepén

Az érdi Strand Camping területén gyülekeztünk. A hivatalos indulási idõpontot elhalasztottuk a rengeteg érkezõ miatt. Több mint száz motoros idult az Érdet megkerülõ 25km-es "túrán". Az érdi mûvelõdési házhoz érkeztünk.

2004.05.01.


Blues Tanya

2004.04.